SIKRE BETALINGER

Hos Xinyafresh er det nemt og sikkert at betale med betalingskort.
Du kan betale med VisaDankort, MasterCard, Visa, JCB og American Express. Har du et VisaDankort, er det Visa-delen af ​​kortet, du betaler med. Det koster dig selvfølgelig ikke noget. Ydermere er UnionPay på vej til at blive støttet.


Vi trækker først beløbet på dit kort, når ordren forlader vores lager.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt under købet. Hvis du returnerer en vare, refunderer vi automatisk købsbeløbet for de returnerede varer til dit betalingskort.

Dine kortoplysninger overføres via en krypteret SSL-forbindelse. Det er en høj sikkerhedsstandard, der gør betaling med kort på Xinyafresh.com meget sikker. Du kan finde mere information om sikkerhed længere nede i artiklen.

Når du handler på Xinyafresh.com, gemmer systemet automatisk dine kortoplysninger i krypteret form. Det er sikkert og gør det nemmere for dig næste gang du handler på Xinyafresh.com, da du ikke skal indtaste kortoplysningerne igen.

Øget sikkerhed ved betaling med kreditkort: Verificeret af VISA og MasterCard Sikker kode. VISA og MasterCard Secure Code bruger specielle krypteringsnøgler, der øger sikkerheden ved kortbetalinger på internettet.

Fordelen for dig er, at du ikke behøver at installere yderligere software på din computer for at betale med kort. Alle kunder, uanset om de allerede har oprettet en MasterCard Secure / Verified by VISA-kode eller ej, vil automatisk blive omdirigeret til deres kortudsteder.

Hvis du allerede har en MasterCard Secure eller Verified by VISA-kode: Du bliver bedt om at godkende transaktionen med din personlige kode. Når koden er godkendt af din kortudsteder, modtager du kort efter en ordrebekræftelse fra Xinyafresh.

Hvis du endnu ikke har en MasterCard Secure eller Verified by VISA-kode: For at bruge denne service skal du først oprette en kode. Du vil blive stillet et par sikkerhedsspørgsmål, før du har mulighed for at oprette en kode og sikkerhedsspørgsmål til fremtidig brug. Det næste trin fremgår af afsnittet ovenfor.

Bemærk venligst: Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde betalingsformen "kreditkort" for visse ordrer. I sådanne tilfælde henviser vi til vores andre betalingsmuligheder såsom PayPal eller bankoverførsel. tilgængelig for dig.